Verzending en Retour

Over de verzending bij Massage Tools.

Wij vinden het erg belangrijk dat jouw pakketje juist en snel bij jou wordt aangeboden, zodat jij blij bent en wij ook tevreden kunnen zijn. 

Verzendtijd.

Wanneer jij een pakketje bij Massage Tools besteld zullen wij deze met liefde en aandacht voor jou klaarmaken voor verzending. Wij streven er naar om jouw bestelling, indien betaald en voorradig binnen 1-4 werkdagen te versturen. Wanneer de artikelen die jij hebt besteld niet voorradig zijn zullen wij contact met jou opnemen en een geschatte levertijd aangeven.

Verzendkosten.

Wij verzenden al onze pakketjes via PostNL. De kosten voor het verzenden zijn:

Nederland: Voor een brievenbus pakketje betaal je € 4.50 verzendkosten en voor een pakketje € 6.95. Bij een besteding vanaf €85,- nemen wij de verzendkosten voor rekening. Wij zullen jouw pakketje dan gratis versturen.

België: Voor pakketjes die wij naar België versturen betaal je €10.85 Bij een besteding vanaf €125,- nemen wij de verzendkosten voor rekening. Wij zullen jouw pakketje dan gratis versturen.

Duitsland: Voor pakketjes die wij naar Duitsland versturen betaal je €11.25 Bij een besteding vanaf €125,- nemen wij de verzendkosten voor rekening. Wij zullen jouw pakketje dan gratis versturen.

Overige landen: Wil je graag iets bestellen bij ons en staat het land waar je naar toe wil zenden er niet tussen? Stuur ons dan een mail naar info@massagetools.nl, dan zullen we jouw bestelling in orde maken.

Afhalen.

Je kunt bij ons ook je bestelling afhalen. Op afspraak kun je dan de door jou bestelde artikelen afhalen in Alkmaar (Hermelijnkoog 23, 1822CA).

Let op! Je kunt hier alleen op afspraak jouw bestelling afhalen!

Wanneer jij jouw bestelling wilt afhalen kun je dit aangeven in jouw winkelwagentje. Stuur ons ook even een mailtje, zodat we samen een moment kunnen afspreken. Zodat jij zo snel mogelijk jouw bestelde producten kunt gebruiken.

Wij houden rekening met de natuur.

Wij vinden het erg belangrijk om de natuur te vriend te houden. Daarom proberen wij zo veel mogelijk recyclebare producten te gebruiken. Daarnaast hergebruiken wij zo veel mogelijk verpakkingsmaterialen zodat karton, papier en plastic een tweede leven mogen krijgen. Het is toch zonde om alles weg te gooien en niet te hergebruiken? Dat vinden wij wel!

Over het retourneren van jouw bestelling.

Wanneer je iets hebt besteld bij ons hopen wij natuurlijk dat je blij bent met je bestelling. Is dat niet zo? Neem dan gerust contact met ons op, we willen je graag helpen!

Bestelling retourneren.

Wil je jouw bestelling retourneren? Dat kan. Je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering zelfs nog 14 dagen om jouw product(en) retour te sturen.

Let op! Op maat gemaakte producten/artikelen kunnen niet retour worden gezonden.

Indien je gebruik wilt maken van jouw herroepingsrecht, mag het artikel dat je wilt retourneren in de originele staat en met een onbeschadigde verpakking naar Massage Tools geretourneerd worden. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@massagetools.nl.

Let op! Het is verstandig om te wachten met het terugsturen van jouw order tot wij jouw mail hebben beantwoordt. Zo voorkomen we onnodige handelingen en verzendkosten.

De retour verzendkosten en het risico van het retourneren van jouw order zijn voor eigen rekening.

Wij zullen jouw retourzending zo snel mogelijk behandelen. Tevens zullen wij jou het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Let op! Het is verstandig om te wachten met het terugsturen van jouw order tot wij jouw mail hebben beantwoordt. Zo voorkomen we onnodige handelingen en verzendkosten.

De retour verzendkosten en het risico van het retourneren van jouw order zijn voor eigen rekening.

Wij zullen jouw retourzending zo snel mogelijk behandelen. Tevens zullen wij jou het verschuldigde bedrag binnen 14 dagen crediteren.

 

© 2019 - 2021 massagetools | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel